Cinnabon winkelcentrum Amsterdamse Poort

Cinnabon is wereldwijd marktleider onder de cinnamon roll bakkerijen. Na de oprichting in Seattle in Washington in 1985, opende Cinnabon op 4 december 1985 de eerste bakkerij in de Sea Tac mall. Toentertijd brachten wij slechts onze Cinnabon Classic cinnamon rolls op de markt.
In december 2012 openden wij de deuren van onze eerste Nederlandse bakkerij in Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam, één van de grootste steden van Nederland. In april 2013 openden wij onze tweede Rotterdamse vestiging in Winkelcentrum Alexandrium.
Al onze klassiekers, zoals de overbekende Classic Roll, Minibon, Cinnabon Bites, Caramel Pecanbon, CinnaPacks en Cinnabon Stix – allemaal gemaakt met onze legendarische Makara Cinnamon – evenals specialty drankjes zoals Mochalatta Chill en Chillattas frozen beverages zijn uiteraard beschikbaar zodat onze klanten hiervan kunnen genieten.

Waar u ook zin in heeft, wij zijn ervan overtuigd dat “Life Needs Frosting”. Ons motto staat voor onze wereldbekende lekkernijen, maar belangrijker nog: het is de reden van ons bestaan. Wij bieden het evenwicht dat nodig is in het leven.

Aan iedereen die zichzelf even wil verwennen, zeggen wij : Cinnabon is jouw ontsnapping, jouw mini-vakantie, jouw frosting in life!

Eén gedachte over “Cinnabon winkelcentrum Amsterdamse Poort”

  1. Ik ben een nobody met een baan en 3 paar Dockers, maar als ik geluk heb word ik in het beste geval misschien nog weleens manager van een Cinnabon filiaal in Amsterdam Zuidoost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.